Krekerių tortas | Receptas

2017-11-17 Autorius Visko po trupinėlį

Krekerių tortas | Receptas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • saldūs krekeriai "Žuvytės": 600 gramų (pusė su aguonomis, kita pusė - paprastų)
    • kondensuotas pienas arba "Rududu": 1 indelio
    • sviestas: 1 pakelio (200 gramų)
    • grietinė: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sutarkuotos su žievele ir minkštimu: 1-2 (burokine tarka)
    • mėgiama uogienė (itin tinka juodieji serbentai)
    • razinos, saulėgrąžos arba kiti riešutai: pagal skonį (itin tinka džiovintos slyvos)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sviestą bei kondensuotą pieną ištirpinkite ant silpnos ugnies, sudėkite grietinę ir pakaitinkite. Kai pravės, sutarkuokite citrinas, tuomet supilkite ant krekerių. Gerai išmaišykite. Pagal skonį bei norą įmaišykite saulėgrąžų, riešutų ir džiovintų vaisių.
  2. 2. Tada į ištiestą maistine plėvėle tortinę sudėkite pusę masės bei lengvai paspauskite, pertepkite juodųjų serbentų uogiene, sudėkite likusią masę. Vėl paspauskite.
  3. Reklama
  4. 3. Po to palaikykite kambario temperatūroje maždaug 1-2 valandas, kad viskas persigertų ir dėkite į šaldytuvą. Skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau krekerių tortų receptų rasite: Krekerių tortai.
Krekerių tortas | Receptas
Tortas Rafaello ir beze papuošimas
(1)
Tortas Napoleonas su kremu
(43)
Švarcvaldo tortas arba Juodasis miškas
(3)