Noriu pasidalinti tikrai fantastišku atradimu, kurio seniau negamindavau, tortu "Puriena" su maskarponės ir grietinėlės kremu. Be galo patikau. Gaminau jau tris kartus ir visus kartus puikiai pavyko. Labai rekomenduoju išmėginti ir Jums, jis vertas visų didžiausių pagyrų!
Grietinėlę naudoju perpus "single" ir "double". Vietoje citrinos rūgšties šį kartą dėjau pusę vienos citrinos sulčių. Tepant tortą, iš pradžių atrodė, kad kremo yra palyginus nedaug, bet jau pjaustant ir ragaujant jo pasirodė esant vos ne per daug, būčiau laisvai galėjusi dalį atsidėti užtepimui ant viršaus arba šonų. Tortas turėtų patikti nemėgstantiems labai saldžių.
Gamindama naudojau 22 centimetrų kepimo formą.
Saule
Atsakyti
World Recipes Lietuva
Idemiau
Violeta
Laura
Atsakyti