Tokie makaronai su tunu, grietinėle ir špinatais yra itin greitai ir paprastai pagaminamas patiekalas. Aš pati asmeniškai labiausiai mėgstu makaronus su kuo daugiau padažo. Šie gavosi būtent tokie! Padažo buvo tikrai nemažai.
Pomidorų padažą gamindama naudojau paprastą, be jokių priedų. Taip pat galite rinktis itališką padažą. Tokiu atveju reikia dėti mažiau prieskonių. Tuną pasirinkau susmulkintą. Jo galite naudoti ir mažesnį kiekį.
Makaronus šį kartą taip pat naudojau kiek neįprastus - sraigtelių formos. Tokius PRIMELUCI aukščiausios rūšies makaronus gamina šeimos verslas Sicilijoje. Jų sudėtyje yra tik kietagrūdžiai miltai ir vanduo. Patiekalą aš dar patiekiau su ispaniškomis "Serpis" alyvuogėmis, tačiau jų galima ir visai nedėti.
Beje, šis makaronų su tunu patiekalas yra pats skaniausias tik ką pagamintas. Kitu atveju, šildant galite įpilti šiek tiek pomidorų padažo.