1. Iš pradžių vištienos kulšeles supjaustome maždaug 1-1,5 centimetro storio juostelėmis. Pabarstome česnakine druska bei pipirais. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis maždaug pusvalandį.
2. Po to vištieną kepame dalimis keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Reklama
3. Tuomet svogūną supjaustome pusžiedžiais. Česnaką smulkiai sukapojame.
4. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame svogūną ir kepame iki kol svogūnas taps skaidrus. Sudedame česnaką ir kepame maždaug 2-3 minutes.
5. Cukiniją perpjauname į keturias dalis ir supjaustome maždaug 1,5 centimetro storio gabaliukais.
6. Suberiame į keptuvę su svogūnais ir kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 8-10 minučių. Pagardiname druska.
7. Per tą laiką, kol kepa cukinija užkaičiame puodą su vandenių, įpilame vieną valgomąjį šaukštą aliejaus ir 2 arbatinius šaukštelius druskos.
8. Suberiame makaronus ir verdame 1-2 minutėmis trumpiau nei yra nurodyta ant makaronų pakuotės.
9. Į keptuvę su cukinija suberiame perpus perpjautus pomidorus. Pakepiname maždaug 2-3 minutes.
10. Suberiame makaronus ir kepame dar maždaug 2-3 minutes. Į lėkštę dedame makaronus su daržovėmis.
11. Ant viršaus dedame iškeptą vištieną. Patiekiame ir skanaujame!