Makaronai su pesto padažu, mocarela, pomidorais ir grietinėle - kai labai norisi greitai pagaminamo ir skanaus maisto. Makaronus pastaruoju metu valgau ganėtinai retai, bet visada pagalvoju, kad reiktų dažniau, nes taip skanu. Svarbu makaronų nepervirti. Jie turi būti dar šiek tiek kietoki - "al dente". Juos aš visada išverdu gausiame kiekyje vandens su daug druskos. Makaronai būna nuostabaus skonio!
Jei norisi sveikesnio varianto, galite keisti viso grūdo arba begliuteniais makaronais.
Vyšninius pomidorus pakepinu itin trumpai. Juos reikia atidžiai stebėti, nes sukrenta jie labai greitai. Pomidorai turi būti vos suminkštėję. Vėsdami jie dar šiek tiek sukrenta.
Pesto padažo skonio stiprumas gali šiek tiek skirtis. Aš pati asmeniškai visada jo dedu ganėtinai daug.