Makaronai su tunu

2017-10-17 Autorius Baking Secrets

Makaronai su tunu
Nuostabaus skonio spagečiai (makaronai) su tuno ir pomidorų padažu, taip pat gaminant bus naudojama grietinė. Šitaip tuno padažas tampa labai skanus. Pamėginkite ir įsitikinsite patys!

Ingredientai

    • spagečiai: 200 gramų
    • svogūnai: 0,5 (mažo)
    • konservuoti pomidorai: 1 skardinės (400 gramų)
    • daržovių sultinys arba vanduo: 0,25 puodelio (1 puodelis – 250 ml)
    • konservuotas tunas savose sultyse: 1 skardinės
    • grietinė: 2 šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • smulkinti svogūnų laiškai: saujelės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje makaronus išverdame pasūdytame vandenyje
  2. verdami makaronai - spagečiai
  3. 2. Nukošiame išvirusius spagečius (naudodami kiaurasamtį).
  4. nukošiami spagečiai makaronai su kiaurasamčiu
    Reklama
  5. 3. Per tą laiką, kol verda makaronai, smulkiai supjaustome svogūną.
  6. smulkiai supjaustytas svogūnas
  7. 4. Tuomet į karštą keptuvę pilame šlakelį aliejaus.
  8. įkaitinta keptuvė su šlakeliu aliejaus
  9. 5. Keptuvėje pakepiname svogūną.
  10. pakepintas svogūnas keptuvėje
  11. 6. Tada supilame pomidorus bei sultinį (vandenį). Paverdame maždaug 5 minutes. Dedame tuną, paverdame kelias minutes. Dedame grietinę, viską išmaišome. Skaniname druska, pipirais, dar paverdame apie minutę.
  12. 7. Po to nukeliame nuo ugnies. Apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
  13. 8. Makaronus įmaišome į išvirtą padažą, viską išmaišome. Skanaujame!
Makaronai su jūros gėrybėmis ir grietinėle pagal Beatą
(2)