Nuostabaus skonio spagečiai (makaronai) su tuno ir pomidorų padažu, taip pat gaminant bus naudojama grietinė. Šitaip tuno padažas tampa labai skanus. Pamėginkite ir įsitikinsite patys!
3. Per tą laiką, kol verda makaronai, smulkiai supjaustome svogūną.
4. Tuomet į karštą keptuvę pilame šlakelį aliejaus.
5. Keptuvėje pakepiname svogūną.
6. Tada supilame pomidorus bei sultinį (vandenį). Paverdame maždaug 5 minutes. Dedame tuną, paverdame kelias minutes. Dedame grietinę, viską išmaišome. Skaniname druska, pipirais, dar paverdame apie minutę.
7. Po to nukeliame nuo ugnies. Apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
8. Makaronus įmaišome į išvirtą padažą, viską išmaišome. Skanaujame!