Krevečių ir agurkų salotos

2017-10-17 Autorius Baking Secrets

Krevečių ir agurkų salotos

Ingredientai

    Salotoms:
    • krevetės: 400 gramų (virtos ir nuluptos)
    • agurkai: 1 (didelio)
    • mažos romaninės salotos: 2 (arba "Iceberg" salotų gūžės)
    Užpilui:
    • žuvies padažas: 1-1,5 šaukšto
    • saldžiaaštris padažas: 2 šaukštų
    • žaliosios citrinos sultys: 1
    • tarkuotos žaliosios citrinos žievelės: 1
    • cukrus: 1 šaukštelio
    • natūralus jogurtas: 4 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje pasigaminame užpilą. Viską gerai sumaišome. Jei trūksta žuvies padažo, įpilame daugiau pagal savo skonį. Tuomet į dubenį dedame krevetes, agurką, salotas, užpilame padažo bei išmaišome. Skanaujame!