Krevečių karis su kokosų pienu - šis patiekalas yra gardus krevečių troškinys su egzotiškuoju kokosų pieno, pomidorų ir prieskonių deriniu. Aštrumo jam suteikia čili pipiras ir imbiero milteliai, o švieži baziliko bei kalendros lapeliai praturtina skonį ir suteikia gaivumo. Rausvos, sultingos krevetės švelniame padaže su laimo sulčių rūgštele – idealus patiekalas mėgstantiems jūros gėrybes bei subtiliai egzotiškus skonius. Patiekite šį troškinį su ryžiais arba skrudinta duona, kad galėtumėte mėgautis kiekvienu padažo kąsneliu.
Redaktorės Vaidos komentaras - visus, mėgstančius šildančius Azijos skonius, tikrai sužavės šis karis. Greitai paruošiamas naudojant įprastus produktus, karis maloniai sušildys šaltą dieną. Jeigu nemėgstate aštriai, praleiskite čili pipirą ir sumažinkite imbierų kiekį.