1. Iš pradžių iš forminės duonos išspaudžiame nedidelius apskritimus.
2. Tuomet krevetes atšildome. Kapotą svogūną lengvai pakepiname su sviestu bei aliejumi, kol suminkštės. Suberiame krevetes. Pakepiname maždaug 60 sekunių, atvėsiname.
Reklama
3. Tada prieskoniniam sviestui išsukame sviestą su spaustu česnaku, smulkiai sukapotais krapais, druska ir citrinos sultimis. Pagal savo skonį pagardiname čili prieskoniais.
4. Po to ant duonos užtepame po truputį prieskoninio sviesto uždedame po kelias krevetes, apiberiame smulkiai sukapotu laiškiniu svogūnu, atvėsiname maždaug 30 minučių šaldytuve. Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Nuotraukoje šaukšteliuose patiekta trinta varškė su druska bei citrinos žievele ir rūkytos lašišos gabaliukais.
6. Rekomendacija: Daugiau užkandėlių receptų rasite: Užkandėlės.