Kumpio frittatos

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Kumpio frittatos

Ingredientai

    • 200g kepto pjaustyto moliūgo
    • 200g keptų pjaustytų bulvių
    • 9 švelniai plakti kiaušiniai
    • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
    • 30g špinatų lapų, smulkiai supjaustytų
    • 100g pjaustyto kumpio
    • 1/4 puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių (160 naudojant ventiliatorių). Ištepkite 12 skylių, 1/3 puodelio talpos, keksiukų kepimo skardą. Iškirpkite 12x12cm kepimo popieriaus kvadratus ir įtieskite į skardą.
  2. 2. Į kiekvieną skylę įdėkite bulvę ir moliūgą. Sumaišykite garstyčias ir kiaušinius. Suberkite špinatus ir sumaišykite. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį. Užpildykite kiekvieną skylę kiaušinių mišiniu. Į kiaušinį įdėkite kumpio gabalėlį ir pabarstykite sūriu. Kepkite 20 minučių kol sukietės ir įgaus auksinį atspalvį. Patiekite šiltą arba šaltą.
Troškinti rauginti kopūstai su šonkauliais
(4)