Kumpio frittatos

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Kumpio frittatos

Ingredientai

    • 200g kepto pjaustyto moliūgo
    • 200g keptų pjaustytų bulvių
    • 9 švelniai plakti kiaušiniai
    • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
    • 30g špinatų lapų, smulkiai supjaustytų
    • 100g pjaustyto kumpio
    • 1/4 puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių (160 naudojant ventiliatorių). Ištepkite 12 skylių, 1/3 puodelio talpos, keksiukų kepimo skardą. Iškirpkite 12x12cm kepimo popieriaus kvadratus ir įtieskite į skardą.
  2. 2. Į kiekvieną skylę įdėkite bulvę ir moliūgą. Sumaišykite garstyčias ir kiaušinius. Suberkite špinatus ir sumaišykite. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį. Užpildykite kiekvieną skylę kiaušinių mišiniu. Į kiaušinį įdėkite kumpio gabalėlį ir pabarstykite sūriu. Kepkite 20 minučių kol sukietės ir įgaus auksinį atspalvį. Patiekite šiltą arba šaltą.
  3. Reklama
Kiaulienos troškinys su marinuotomis voveraitėmis ir šonine
(2)
Kiaulienos kepsniai kremiškame pievagrybių ir šoninės padaže
(1)