Lašiša kepta ant grotelių

2020-07-15 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Lašiša kepta ant grotelių
Ar jūs dažnai užsikuriate kepsninę? Mes vasaros sezonu stengiamės kuo dažniau, bet lašišą kepame ten gana retai. Net nežinau kodėl anksčiau žuvies vis nesiryžome kepti, dabar tą darysime tikrai daug dažniau. Šis receptas superinis, o lašiša gaunasi tiesiog fantastiško skonio. :)

Ingredientai

    • lašišos pjausniai: 6
    • druska: pagal skonį
    • citrininiai pipirai: žiupsnio
    • krapai: pundelio
    • citrinos (jeigu norisi)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lašišos pjausnius apibarstykite druska, pipirais bei susmulkintais krapais.
  2. 2. Jei norisi, uždėkite po griežinėlį citrinos.
  3. Reklama
  4. 3. Tada suvyniokite kepsnius į foliją.
  5. 4. Dėkite ant grotelių ir kepkite maždaug 15-20 minučių.
  6. 5. Jeigu nėra galimybių kepti ant griliaus, galite kepti ir orkaitėje. Rezultatas vistiek bus labai labai geras. :)
  7. 6. Iškeptą lašišą patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!
  8. iškepta lašiša patiekta su garnyru
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.

Nieko mandraus lašišai nereikia!

Pipirai ir druska. Viskas. Tada bus nesugadinta.
Atsakyti
Paprasta žuvienė su perlinėmis kruopomis iš lašišos rinkinio ar dalių
(6)
Tikras cezario salotų padažas - cezario salotos su vištiena / krevetėmis ar lašiša
(7)
Lavašo suktinukai su lašiša
(6)
Kepta lašišos filė
(4)