Šis lašišos tartaras su avokadų kremu – subtilus, gaivus ir elegantiškas patiekalas, puikiai tinkantis tiek užkandžiams, tiek lengva vakarienei. Sluoksniuotas su kreminiu sūriu ir pagardintas šviežiai trintu avokadu, užkandis sukuria puikų skonio ir tekstūros balansą. Patiektas su traškiais tamsios ciabatta duonos gabalėliais, šis užkandis maloniai nustebins ne tik gomurį, bet ir taps puošnia stalo detale.
Redaktorės Vaidos komentaras - labai gardus užkandis, kuris tikrai patiks visiems lašišos mėgėjams. Pastangų prireiks minimaliai, o skonis tikrai sužavės. Patiekimui galite naudoti savo mėgstamą duoną ar trapučius. Papildomai galima įmaišyti smulkiai kapotų prieskoninių žolelių, tokių kaip petražolės ar krapai. Taip pat, jeigu norisi, galima į lašišą įmaišyti šaukštelį
majonezo.