Kiaušinių užtepėlė su rūkyta lašiša - tai puiki užtepėlė, derinanti subtilius skonius. Minkšti ir karamelizuoti svogūnai, lengvai sūdyta lašiša, švelnūs kiaušiniai ir alyvuogės puikiai dera tarpusavyje, sukurdami pikantišką, šiek tiek salsvą skonį. Kiaušinių ir rūkytos lašišos užtepėlė tepama ant šviežiai paskrudintos duonos riekelių, suteikiant papildomo traškumo. Papuošimas lašišos gabalėliu ir šviežiais krapais ne tik praturtina skonį, bet ir vizualiai išryškina patiekalą. Šis užkandis idealiai tiks tiek šventiniam stalui, tiek jaukiems pusryčiams ar vakarienei su šeima.
Redaktorės Vaidos komentaras - puikus pasirinkimas šventiniam stalui, puikiai tik šv. Kalėdoms ar pasitinkant Naujuosius metus. Nemėgstate alyvuogių? Praleiskite jas. Vietoj jų galima įmaišyti smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių. Užtepėlę patiekite su savo mėgstamiausia duona ir trapučiais.