Lavašo suktinukas su vištiena, daržovėmis ir teriyaki padažu

2024-01-13 Autorius WorldRecipes.lt

Lavašo suktinukas su vištiena, daržovėmis ir teriyaki padažu
Tikriausiai tai vienas nuostabiausių užkandžių iš lavašo su vištiena, kuris greitai dingsta nuo stalo ir daugumai tinka. Ši užkandį aš ruošiu tikrai labai dažnai įvairiems draugų pasisėdėjimams ar šventėms. Ingredientus lengvai randu artimiausioje parduotuvėje, pagaminimas paprastas, o skonis visada labai geras. Tikrai šis užkandis būna visada suvalgomas vienas iš pirmųjų, tad dažnai tenka gaminti net iš dvigubos ar trigubos normos. Mėginkite ir Jūs!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • lavašų: 2
    • vištienos filė: 250 gramų
    • aliejaus: 1 šaukšto
    • gūžinių salotų: 1
    • pomidorų: 3
    • raudonųjų svogūnų: 1
    • majonezo: 1 šaukšto
    • Teriyaki padažo: 1 šaukšto
    • krapų
    • petražolių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos filė iškepame, tada supjaustome mažais gabaliukais.
  2. 2. Pomidorus nuplauname, nulupame odelę, bei smulkiai supjaustome. Salotų lapus, krapus bei petražoles suplėšome nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustome ganėtinai plonais griežinėliais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sumaišome vištieną, žalumynus, pomidorus bei svogūną, pagardiname majonezu bei teriyaki padažu.
  5. 4. Plonai bei tolygiai paskirstome gautą masę ant lavašo lakštų. Suvyniojame lavašą į suktinuką. Padedame kuriam laikui į šaldytuvą.
  6. 5. Prieš tiekdami ant stalo - supjaustome. Gardumėlis!
Sultingi vištienos kukuliukai su cukinija
(4)
Vieno puodo patiekalas / troškinys: vištiena su ryžiais ir daržovėmis
(4)