1. Pirmiausia makaronus išverdame sūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Po to išvirusius makaronus nukošiame per kiaurasamtį.
Reklama
3. Tuomet susmulkiname svogūną.
4. Susmulkiname česnaką bei konservuotus pomidorus.
5. Tada gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų.
6. Kelias minutes pakepiname svogūnus keptuvėje.
7. Suberiame česnaką, pomidorus, aitriuosius pipirus bei cukrų. Pagal skonį įberiame druskos, pipirų bei gerai išmaišome. Užverdame bei ant mažos ugnies troškiname maždaug 5 minutes.
8. Galiausiai, tuną nuvarviname, susmulkiname šakute, suberiame į padažą bei išmaišome. Nukoštus makaronus sudedame į padažą bei išmaišome.
9. Dedame į lėkštes, užberiame smulkintų bazilikų lapelių. Jei reikia, pagardiname maltais juodaisiais pipirais. Skanaus!