1. Iš pradžių švariai išplaukite stiklainius, iškaitinkite juos (į puodą įpilame truputį vandens, dedame į jį apverstą stiklainį bei kelias minutes "paverdame").
2. Tuomet svogūną bei morką nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Agurkus švariai nuplaukite, nupjaustykite galiukus. Viską sudėkite į stiklainius, supilkite cukrų, druską, actą bei kiek telpa pripilkite vandens.
Reklama
3. Tada į didelį puodą įpilkite vandens, statykite į jį stiklainį, tik pridenkite dangteliu ir kaitinkite, kol agurkai pagelsta. Po to užsukite dangtelį, stiklainį pastatykite apverstą, pridenkite rankšluostėliu bei palikite taip, kol visiškai atvėsta. Žiemai turėsite traškančių, su skania rūgštele agurkų. Skanaus:)
4. Rekomendacija: Daugiau marinuotų agurkų receptų rasite: Marinuoti agurkai.
zenas
Receptas gal ir geras, bet galėjot parašyti ant kokio kiekio vandens tie prieskoniai skirti.
Atsakyti
zenas
Atsakyti