Pikantiški marinuoti agurkai su česnakais, čili pipirais, aliejumi ir obuolių actu

2023-07-31 Autorius WorldRecipes.lt

Pikantiški marinuoti agurkai su česnakais, čili pipirais, aliejumi ir obuolių actu
Tobuli pikantiški marinuoti agurkai su česnakais, čili pipirais, aliejumi ir obuolių actu. Skanumėlis! Pamilau šį receptą ir jau daug metų tik šitaip gaminu. Tikrai rekomenduoju ir Jums išmėginti šį fantastišką receptą, kuris net ir mano draugių išmėginusių šį receptą, dar nėra nuvylęs.:)

Ingredientai

    • agurkai: 2 kilogramų
    • česnakas: 1 galvučių
    • druska: 4 nubrauktų valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 500 gramų
    • čili pipirai: 1
    • aliejus: 7 valgomųjų šaukštų
    • obuolių actas: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia agurkus nuplauname ir supjaustome griežinėliais.
  2. 2. Tada užberiame druskos ir išmaišome, kad pasiskirstytų druska.
  3. Reklama
  4. 3. Paliekame maždaug 6 valandoms.
  5. 4. Per nurodytą laiką atsiras nemažai sulčių, kurios bus naudojamos marinatui.
  6. 5. Kitame inde sumaišome susmulkintą česnaką, čili pipirą, aliejų, obuolių actą, cukrų ir visus ingredientus.
  7. 6. Visą šį mišinį po 6 valandų užpilame ant agurkų ir paliekame 12 valandų, kad marinatas įsigertų į agurkus.
  8. 7. Stiklainiukus su agurkais reikia laikyti šaldytuve.
  9. 8. Rekomenduotina juos sunaudoti per kelis mėnesius. Jeigu norisi, kad laikytųsi ilgesnį laiką, reikia didinti cukraus kiekį. Skanaus!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau marinuotų agurkų receptų rasite: Marinuoti agurkai.