Marinuoti pomidoriukai su gvazdikėliais ir cinamonu

2018-07-12 Autorius Shutterstock

Marinuoti pomidoriukai su gvazdikėliais ir cinamonu

Ingredientai

    • maži vyšniniai pomidorai
    • česnakai
    • krapų žiedynai
    Marinatui (2 l vandens):
    • lauro lapai: 4
    • gvazdikėliai: 4
    • juodieji pipirai: 4 grūdelių
    • maltas cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 0,5 stiklinės
    • druska: 0,3 stiklinės
    • acto esencija: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių visus marinatui nurodytus ingredientus (išskyrus actą) sudedame į puodą, užviriname ir verdame apie 7 minutes. Atvėsiname. Supilame actą.
  2. 2. Tuomet česnakus nulupame, pomidorus bei krapų žiedynus gerai nuplauname ir nudžioviname. Į sterilizuotus stiklainius sudedame pomidoriukus, sluoksniuodamos su česnakais ir krapų žiedynais. Užpilame su marinatu bei paliekame 10 minučių.
  3. 3. Tada marinatą vėl užviriname, šiek tiek atvėsiname ir vėl užpilame juo pomidorus. Užsukame stiklainius bei juos apverčiame, kol jie pilnai atvės. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš pomidorų rasite: Pomidorai.
Keptų daržovių ir lęšių salotos su batatais
(2)