Cukinijų gabaliukai iš tiesų primena ananasus. Taip paruoštus galite dėti į salotas, ant picos arba tiesiog pasigriebti, kai norisi ko nors skanaus. O sumaišiusios sirupą su vandeniu gausite skanų ir gaivų gėrimą.
ananasų sultys: 500 mililitrų (100 proc. arba 80 proc.)
Recepto paruošimas
1. Pradžioje cukinijas užberiame cukrumi bei paliekame per naktį.
2. Tuomet supilame ananasų sultis, suberiame citrinos rūgštį bei išmaišome. Kaitiname keletą minučių, vis pamaišydamos, tiek, kad gabaliukai liktų tvirti.
Reklama
3. Tada supilame į sterilizuotus stiklainius bei užsukame dezinfekuotais dangteliais. Palaukiame, kol atvės, ir laikome vėsioje patalpoje. Skanaus!
4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš cukinijų rasite: Cukinijos.
Grazina Tamosaitiene
Atsakyti
Danguolė
Atsakyti
Rimanta
Atsakyti