Marinuotos morkos korėjietiškai

2024-05-24 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Marinuotos morkos korėjietiškai
Kokios skanios man šios marinuotos morkos korėjietiškai. Galiu tiesiog vieną pačią valgyti šaukštais, bet žinoma idealiai dera ir prie kokio kiaulienos ar vištienos kepsnio. Gamintos jau daug kartų ir galiu Jus patikinti - tikrai bus gaminamos ir ateityje. Labai svarbu, kad šioms salotoms nėra naudojamas joks majonezas, tad ir kalorijų daug mažiau. Baigiu girti ir tik rekomenduoju - gaminkite drąsiai jau šiandien!

Ingredientai

    • morkos: 500 gramų
    • česnakas: 4 skiltelių
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
    • čili dribsniai: 1 arbatinio šaukštelio
    • malta kalendra: 1 arbatinio šaukštelio
    • saulėgrąžų aliejus: 80 mililitrų
    • svogūnai: 1
    • actas: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia svogūną pakepinkite aliejuje, kol gerai apskrunda ir atiduoda savo skonį.
  2. 2. Svogūną išimkite ir jo visai nebenaudosime.
  3. Reklama
  4. 3. Tada morkas sutarkuokite šiaudeliais, česnaką pasmulkinkite, suberkite prieskonius ir viską užpilkite dar karštu aliejumi.
  5. 4. Gerai išmaišykite ir palikite marinuotis.
  6. 5. Skanaukite jau kitą dieną!
Marinuotos morkos korėjietiškai
Gaivios agurko ir pomidorų salotos su fetos sūriu
(2)
Salotos su baklažanų čipsais
(1)
Šiltos itališkos perlinių kruopų salotos
(6)