Marinuotos saldžiosios paprikos žiemai

2018-07-25 Autorius Laimos virtuvė

Marinuotos saldžiosios paprikos žiemai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vanduo: 4 litrų
    • actas: 2 litrų
    • aliejus: 250 gramų
    • druska: 300 gramų
    • lauro lapai: 2-3
    • juodieji ir kvapieji pipirai: po 5 grūdelius
    • gvazdikėliai: 2
    Į stiklainius:
    • paprikos
    • česnakas
    • žalumynai (petražolės, salieri, galite ir kalendros)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių paprikas supjaustome į kokias 4 ar 8 dalis, pablanširuojame marinate maždaug 1-2 minutes. Atvėsiname.
  2. 2. Tuomet nusilupame daug česnako.
  3. Reklama
  4. 3. O dabar sluoksniuokite: dėkite paprikas, sluoksnį česnakų, žalumynų bei vėl iš naujo sluoksniuokite. Užpilkite su verdančiu marinatu, pasterizuokite bei uždarykite. Laukite žiemos ir mėgaukitės:)
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Paprikų, pipirų ir svogūnų čatnis - padažas
(5)
Korėjietiškos morkos pagal Beatą
(3)