1. Iš pradžių į indą sudedame dirbtinį medų, cukrų bei sviestą. Indą dedame ant ugnies bei šildome, kol sviestas ištirps. Tuomet sviestą su cukrumi šiek tiek atvėsiname bei po vieną mušame kiaušinius. Gerai išmaišome, įpilame aliejų, suberiame kepimo miltelius, cinamoną, gvazdikėlius bei vanilę. Gerai išmaišome bei galiausiai suberiame miltus. Jų gali prireikti šiek tiek daugiau nei vienos stiklinės - dedame tiek, kad išmaišius gautųsi tirštos grietinės konsistencijos tešla.
2. Tada paruoštą tešlą pilame į kepimo skardą, viršų apdedame pjaustytais konservuotais persikais bei dedame į įkaitintą iki 190 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepame kol iškeps (maždaug 40-50 minučių). Patiekiame ir mėgaujamės!
Reklama
3. Pastebėjimas: Gavosi tikrai labai drėgnas, minkštas ir purus meduolis. Bus gaminamas ir ateityje!
4. Rekomendacija: Daugiau meduolių receptų rasite: Meduoliai