Meduolių trupinių tortas su persikais

2018-09-05 Autorius WorldRecipes.lt

Meduolių trupinių tortas su persikais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • meduoliai: 500 gramų
    • neriebi grietinė: 500 gramų (naudota jogurtinė)
    • cukraus pudra: 3 valgomųjų šaukštų
    • vanilinis cukrus: 1 pakelio
    • konservuoti persikai: 250 gramų
    • apelsinai: 1 (reikės tik žievelės)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dubenyje smulkiai sutrupiname meduolius.
  2. 2. Tuomet kitame inde pasigaminame kremą: grietinę sumaišome su šaukštu cukraus pudros, vaniliniu cukrumi ir nutarkuota apelsino žievele (apelsiną galite tiesiog suvalgyti;D).
  3. Reklama
  4. 3. Konservuotus persikus supjaustome juostelėmis.
  5. 4. Sluoksniavimas: Į apvalų indą (kepimo skardą atsegamais kraštais) suberiame trečdalį meduolių trupinių bei užpilame ploną sluoksnį kremo.
  6. 5. Tada ant kremo išdėliojame persikų juosteles. Po to vėl užpilame ploną sluoksnį kremo. Ir vėl - meduolių trupinių. Taip sluoksniuojame, kol viską sunaudosime. Viršutinis sluoksnis privalo būti trupininis.
  7. 6. Padedame į šaldytuvą visai nakčiai, kad sustingtų. Paskui torto viršų pabarstome likusia cukraus pudra. Mėgaujamės!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau meduolių tortų receptų rasite: Meduolių tortai.
Meduolių trupinių tortas su persikais
KIT KAT tortas
(2)
Nekeptas sluoksniuotas želė tortas
(9)
Varškės ir slyvų tortas pagal Beatą
(21)
Sausainių ir varškės tortelis su uogomis
(56)