1. Pradžioje mažame dubenėlyje sumaišome prieskonius: indiškus, ciberžolę bei rūkytą papriką. Pusę prieskonių mišinio beriame ant žuvies, paskaniname druska bei pipirais ir išmaišome. Atidedame į šalį.
2. Tuomet ant vidutinės ugnies keptuvėje įkaitiname aliejų. Dedame svogūnus, česnakus bei imbierą, kepame maždaug 8 minutes, kol suminkštės. Suberiame likusius prieskonius bei pakepame apie 60 sekundžių, kad prieskoniai išskirtų savo skonį bei kvapą.
3. Tada supilame kokosų pieną, užverdame bei paverdame maždaug 3–5 minutes, kol truputį nugaruos skysčio. Sudedame žuvį, uždengiame keptuvę dangčiu bei verdame apie 5 minutes. Sudedame špinatus bei dar paverdame, kol špinatai susileis.
4. Skaniname druska, pipirais bei aštriais prieskoniais. Rekomenduojame tiekti su virtais "Basmati" ryžiais arba indiška duona. Skanaus!