Mėsa įdarytos saldžiosios paprikos

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Mėsa įdarytos saldžiosios paprikos

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • malta kiauliena: 400 gramų
    • saldžiosios paprikos: 4-5
    • kiaušiniai: 1
    • raudonėlių lapeliai: saujelė
    • kapotos petražolės: 1 šaukštas
    • morkos: 2
    • šviežiai malti pipirai
    • druska
    • majonezas: 1 šaukštas
    • malti džiūvėsėliai: 2
    • aitrioji paprika: truputėlis
    • tarkuotas fermentinis sūris: 2 šaukštai
    • mėgiamas pomidorų padažas: 4-5 šaukštas
    • aliejus: 1 šaukštas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia paprikas nuplauname, nupjauname viršų bei pašaliname sėklas.
  2. 2. Tuomet morką nuskutame, nuplauname bei ganėtiniai smulkiai sutarkuojame.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į maltą mėsą įmaišome raudonėlius, pipirus, aitriąją papriką, druską, džiūvėsėlius, majonezą, sutrakuotas morkas bei kiaušinį. Paprikas šaukštu pripildome paruošta mėsa.
  5. 4. Dabar patepame paprikas aliejumi, sudedame į kepimo indą bei kepame iki 180-200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių.
  6. 5. Baigiant kepti ant paprikų uždedame po šaukštą pomidorų padažo, užberiame sūrio bei dar maždaug 2 minutėms pašauname į karštą orkaitę.
  7. 6. Galiausiai patiekiame paprikas pabarstytas petražolėmis.

Vilma Kriaučiūnienė

Pavyko pasigaminti puikiai. Nuostabaus skonio paprikos, įdarytos su mėsa.
Atsakyti

inge

As tai i farsa dedu virtu ryziu.sociau.
Atsakyti
Virtas veršio liežuvis
(3)
Marinuoti jautienos šašlykai
(5)
Alaus - garstyčių marinatas šašlykams
(6)