1. Iš pradžių užminkome mielinę tešlą (iš visų nurodytų ingredientų). Ją pakildiname.
2. Tuomet įdarui varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilę išsukame. Mielinę tešlą, padaliname į dvi dalis. Vieną dalį imame šiek tiek didesnę. Formos dugną išklojame tešla, padarome iš tešlos kraštelius. Dedame varškės įdarą, ant viršaus supjaustytą griežinėliais nektariną.
Reklama
3. Po to likusia tešla uždengiame įdarą. Aš pati uždengiau darydama virveles.
4. Galiausiai kepame maždaug 30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Lepinamės!
5. Rekomendacija: Daugiau mielinių pyragų receptų rasite: Mielinis pyragas.
Irena
Kepiau iš Kauno grūdų 550C miltų. Gavosi nuostabus pyragas. Labai geras receptas, ačiū autorei.
Atsakyti
Irena
Atsakyti