Mišrainė su marinuotais grybais, agurkais, porais ir kumpiu

2024-05-13 Autorius WorldRecipes.lt

Mišrainė su marinuotais grybais, agurkais, porais ir kumpiu
Man asmeniškai tai labai skani mišrainė su marinuotais grybais (pievagrybiais), paukštienos kumpiu (aš renkuosi vištieną), marinuotais agurkais, porais ir majonezu. Pagaminimas itin paprastas ir lengvas, o skonis tikrai pranoksta visus pirminius lūkesčius. Tik pamėginkite pasigaminti jau šiandien! Garantuoju, kad nenusivilsite. :) 

Beje, aš gamindama mišraines visada renkuosi "Hellmann's" majonezą, nes mūsų šeimai jis pats skaniausias, bet Jūs drąsiai galite naudoti ir savo mėgstamą. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • marinuotų pievagrybių: 1 stiklainio (maždaug 450 gramų)
    • paukštienos kumpio: 200 gramų
    • marinuotų agurkėlių: 200 gramų
    • poro: 0,5 (arba svogūnų laiškų)
    • majonezo: 4 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje pievagrybius supjaustykite ketvirčiais, kumpį supjaustykite kubeliais, agurkėlius bei porus - žiedeliais.
  2. 2. Tuomet viską sumaišykite su majonezu, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Labai gardu patiekti su juoda duona. Skanaus!