Mišrainė su silke, kiaušiniais ir morkomis

2017-12-20 Autorius WorldRecipes.lt

Mišrainė su silke, kiaušiniais ir morkomis
Ar gali būti per daug silkės? Mano atsakymas ne. Aš ją galiu valgyti įvairiausiais pavidalais, tiek su svogūnais, tiek salotose, tiek keptą tešloje, tiek skaniose mišrainėse, kaip šiuo atveju. Visai nedaug ingredientų, jie visai paprasti, o skonis nerealiai geras. Labai rekomenduoju pamėginti. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • svogūnų: 3
    • virtų morkų: 3
    • silkių filė: 3
    • kiaušinių: 3
    • mėgstamo majonezo
    • pipirų
    • aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia svogūnus nuvalykite, nuplaukite bei supjaustykite šiaudeliais.
  2. 2. Virtas morkas sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
  3. Reklama
  4. 3. Kiaušinius išvirkite kietai.
  5. 4. Tuomet svogūnus pakepinkite šlakelyje aliejaus, po to sudėkite morkas. Atvėsinkite.
  6. 5. Į svogūnų - morkų mišinį dėkite nedideliais kubeliais supjaustytą silkę, burokine tarka sutarkuotus atvėsusius kiaušinius, mėgstamą majonezą ir įberkite pagal skonį pipirų.
  7. 6. Po to viską išmaišykite bei leiskite bent pora valandų pastovėti šaldytuve. Skanaukite!
Mišrainė su silke, kiaušiniais ir morkomis

Renata

Ačiū, dariau,skanu. Tik virtos morkas geriau pjaustyti kubeliais, nes su tarkuotom gaunasi labai sutrinta, bet tai tik estetinis vaizdas, skonio tai nekeičia. Dar kartą ačiū.
Atsakyti

Zuzana

Aš dar pridedu konservuoto agurko, labai pataiso skonį.
Atsakyti

Milda

Bėgu gaminti. Turiu užsilikusių pupelių. Pabandysiu improvizuoti.
Atsakyti