Naminiai mėsainiai su jautiena ir sūriu, kepti grilyje

2018-08-02 Autorius Oditėlės blogas

Naminiai mėsainiai su jautiena ir sūriu, kepti grilyje
Tenka pripažinti, kad valgyti savo pasigamintus naminius mėsainius yra tikrai gėris. Tas geras dūmo kvapas, kokybiški ingredientai, nuostabi kompanija - kas gali būti geriau. Pats geriausias receptas grilio sezonui.

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 6 mėsainiai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sausai brandinti jautienos maltinukai: 6 x 150 gramų (nuotraukoje žemiau galėsite matyt kokius naudoju aš)
    • malta raudonoji paprika: 6 arbatinių šaukštelių
    • dižono garstyčios (aptepimui)
    • druska
    • mėsainių bandelės: 6 vnt.
    • lydyto sūrio lapeliai: 6 vnt.
    • salotų lapai
    • agurkai
    • pomidorai
    • mėgiami padažai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių susiruošiame visus ingredientus, kurių mums prireiks.
  2. 2. Kiekvieną jautienos maltinį nusausiname virtuviniu rankšluosčiu.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet iš abiejų pusių apibarstome malta paprika, aptepame garstyčiomis. Kepame ant grotelių po keletą minučių bei abiejų pusių. Kepimo pabaigoje pagardiname druska.
  5. 4. Tada bandeles taip apskrudiname, patepame padažu, dedamee salotos lapų, sūrio, uždengiame kita bandelės pusele bei mėgaujamės su daržovėmis. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau mėsainių receptų rasite: Mėsainiai.
Tako su malta mėsa
(3)
Kaip iškepti tobulą jautienos antrekotą be kaulo?
(4)
Jautienos tartaras su krienais ir kaparėliais
(1)
Karštos jautienos salotos su feta sūriu
(1)
Jautienos mentės troškinys su keptomis pupelėmis
(4)
Marinuoti jautienos šašlykai
(5)
Keto lasagne - lazanija iš cukinijų ir maltos jautienos be glitimo
(4)