Naminiai mėsainiai su jautiena ir sūriu, kepti grilyje

2018-08-02 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Naminiai mėsainiai su jautiena ir sūriu, kepti grilyje
Tenka pripažinti, kad valgyti savo pasigamintus naminius mėsainius yra tikrai gėris. Tas geras dūmo kvapas, kokybiški ingredientai, nuostabi kompanija - kas gali būti geriau. Pats geriausias receptas grilio sezonui.

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 6 mėsainiai.

Ingredientai

    • sausai brandinti jautienos maltinukai: 6 x 150 gramų (nuotraukoje žemiau galėsite matyt kokius naudoju aš)
    • malta raudonoji paprika: 6 arbatinių šaukštelių
    • dižono garstyčios (aptepimui)
    • druska
    • mėsainių bandelės: 6 vnt.
    • lydyto sūrio lapeliai: 6 vnt.
    • salotų lapai
    • agurkai
    • pomidorai
    • mėgiami padažai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių susiruošiame visus ingredientus, kurių mums prireiks.
  2. 2. Kiekvieną jautienos maltinį nusausiname virtuviniu rankšluosčiu.
  3. 3. Tuomet iš abiejų pusių apibarstome malta paprika, aptepame garstyčiomis. Kepame ant grotelių po keletą minučių bei abiejų pusių. Kepimo pabaigoje pagardiname druska.
  4. 4. Tada bandeles taip apskrudiname, patepame padažu, dedamee salotos lapų, sūrio, uždengiame kita bandelės pusele bei mėgaujamės su daržovėmis. Skanaus!
Vieno puodo vakarienė: Jautienos troškinys su baklažanais
(1)