1. Iš pradžių smulkintuvu sutriname sausainius bei sumaišome su lydytu sviestu. Prispaudžiame prie kepimo popieriumi išklotos formos. Kol ruošime viršutinį pyrago sluoksnį, pagrindą palaikome šaldytuve.
2. Susmulkiname mažais gabaliukais šokoladą. Puode įkaitiname grietinėlę, kol ji beveik užvirs, ir nukeliame nuo viryklės. Tuomet suberiame šokoladą bei maišydamos ištirpiname jį. Maskarponę su šokolado mišiniu išplakame, sukrečiame ant pyrago pagrindo ir paliekame stingti šaldytuve bent jau 7 valandas.
Reklama
3. Galiausiai papuošiame cukraus pudra, šviežiomis uogomis arba trintų uogų tyre. Mėgaujamės!
4. Rekomendacija: Daugiau nekeptų pyragų receptų rasite: Nekepti pyragai