Nesaldūs keksiukai su špinatais

2017-10-17 Autorius Gabrielės blogas

Nesaldūs keksiukai su špinatais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sojų pienas: 1,25 puodelio (galima naudoti ir karvės pieną)
    • špinatai: 1,5 puodelio (kelios saujos)
    • rapsų aliejus: trečdalio puodelio
    • miltai: 2 puodelių
    • cukrus: 0,5 puodelio
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: žiupsnelio
    • pjaustytas fetos sūris: 1 puodelio
    • riešutai: apibarstymui

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje špinatus užpilkite rapsų aliejumi bei viską sumalkite iki vientisos masės. Tada įmaišykite pieną bei visus sausus ingredientus. Į tešlą įsukite ir supjaustytą sūrį. Tuomet viską padalinkite į keksiukų formeles (formelėse palikite šiek vietos keksiukams kilti), apibarstykite riešutais.
  2. 2. Po to pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros, kepkite maždaug 20 minučių. Skanaukite!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Šiuos gardžius keksiukus itin lengva padaryti ir veganiškus (tiesiog atsisakome fetos).
Vaniliniai keksiukai su mėlynėmis
(2)
Greiti varškės keksiukai su obuoliais
(2)