1. Viskas šiame tikrai paprasta. Lašišą įtrinkite prieskoninėmis žolelėmis ir druska, bei leiskite kelias minutes pasimarinuoti (kol įkais orkaitė).
2. Tuomet dėkite lašišą į kepimo skardą išklotą su kepimo popieriumi. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, maždaug 20 minučių (priklausomai nuo lašišos gabalo dydžio ir turimos orkaitės). Patiekite ir skanaukite!
Reklama
3. Pastebėjimas: Man skaniausia tokią lašišą valgyti su šviežiomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis.
4. Pastebėjimas: YouTube radau dar vieną nuostabų lašišos receptą (anglų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Aurelija
Dar uždėjau česnako ir citrinos. Super gavosi, nieko daugiau nereikėjo!
Atsakyti
Aurelija
Atsakyti