Orkaitėje kepti obuoliai su medumi

2022-11-24 Autorius WorldRecipes.lt

Orkaitėje kepti obuoliai su medumi
Pats fantastiškiausias rudeninis desertas - orkaitėje kepti obuoliai su medumi. Užima labai nedaug laiko ir tikrai be galo skanu. Viskas labai greitai ir paprastai. Pasimėgaukite šiuo nuostabiu desertu jau šiandien! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • obuoliai: 8
    • medus: 1 nedidelio puodelio
    • cukraus pudra

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia obuolius nuplauname ir nusausiname.
  2. 2. Jeigu turite tokį specialų "aparatą" kur išima obuolių sėklines, tai fantastika, bus greita ir nesudėtinga pašalinti sėklas, bet nereikia pjauti iki galo, aš palieku dugnelius, nes pilu medų į vidų. Jeigu būčiau išpjovusi viską tai medaus pilti jau negalima, nes jis išbėgtų ir viskas pradėtų plaukt skardoje. :)
  3. Reklama
  4. 3. Jeigu specialaus aparato neturite, tą tenka padaryti su peiliu.
  5. 4. Visus obuoliukus išskobiame ir sudedame į kepimo skardą kurioje įklotas sviestinis popierius, pripilame medaus, mažu šaukšteliu į obuoliukus.
  6. 5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių. Kepimo laikas priklauso nuo obuolių dydžio, su mediniu krapštuku vis patikriname ar jau minkšta. :)
  7. kepti obuoliai orkaitėje su medumi
  8. 6. Pravėsusius obuolius apibarstome cukraus pudra ir valgome su mėgstama kava ar arbata. Labai skanu, skanaus ir Jums. :)
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau keptų obuolių receptų rasite: Keptų obuolių receptai.

Vytautas

Gerai, išbandysiu tik su grūzdintuve, ačiū.
Atsakyti
Besan ladu (laddu) - žirnių miltų saldumynas
(1)