Padažas ir užtepėlė su avokadu

2017-10-17 Autorius Jurgittos receptai

Padažas ir užtepėlė su avokadu

Ingredientai

    1-as variantas:
    • grietinė: 100-150 gramų (arba natūralus jogurtas)
    • avokadai: 1 (gerai prinokęs)
    • actas: 1 valgomojo šaukšto (arba pagal skonį)
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • medus: 1 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
    • susmulkinti krapai: 2 valgomųjų šaukštų
    • svogūnų laiškai: 4 (supjaustytų)
    • druska
    • pipirai
    2-as variantas:
    • varškė: 200 gramų
    • avokadai: 1 (gerai prinokęs)
    • česnakai: 2 skiltelių
    • smulkinti krapai: 2 valgomųjų šaukštų
    • svogūnų laiškai: 4 (supjaustytų)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Viską sumalame smulkintuvo pagalba iki kreminės konsistencijos. Pirmasis variantas gaunasi labiau padažas (aš asmeniškai valgiau su cukinijų blynais), o antrą variantą daug skaniau užsitepti ant skrudintos duonos. Nuostabaus skonio padažiukai! Pasigaminkit ir pasimėgaukit.