Toks desertas, galėčiau teigti, kad yra viduriukas tarp pyrago ir pudingo. Man šį kartą kiek pritrūko saldumo, tad kitą kartą dėsiu daugiau cukraus. Bet jei mėgstate mažiau saldžius desertus, jo kiekio nedidinkite. O šiaip, visa kita labai super. Labai paprasta pagaminti, keli neįmantrūs ingredientai. Kokosas, bent jau man asmeniškai, yra vasariškas skonis, tad juo labai mėgstu mėgautis prie kavos, gražią saulėta dieną.
Atvėsęs itin lengvai susipjaustė, tik kokoso drožlės šiek tiek byrėjo, bet drąsiai galite transportuoti iki iškylos vietos, kokioje nors maisto dėžutėje. :)
Aš gaminau ir su maltais migdolais, ir su kokosais (50/50), nors recepte, kuriuo naudojausi, reikia tik kokoso drožlių. Net nežinau kaip geriau. Man asmeniškai patiko manasis variantas.