Trupininis pyragas su uogiene – tai gardus ir nostalgiškas desertas, kuris visuomet primena namų šilumą ir jaukumą. Šis pyragas išsiskiria savo trapia, sviestine tešla, kuri kepant virsta švelniais trupiniais, tirpstančiais burnoje. Uogienės sluoksnis, įspaustas tarp dviejų tešlos sluoksnių, suteikia pyragui malonaus saldumo ir rūgštelės, kuri puikiai subalansuoja sviestinį tešlos skonį. Galima naudoti bet kokią mėgstamą uogienę – nuo klasikinės braškių ir aviečių, ar švelnesnės obuolių, suteikiant pyragui skirtingų skonių kiekvieną kartą. Trupininis pyragas su uogiene lengvai paruošiamas, tačiau savo skoniais ir tekstūra džiugina su kiekvienu kąsniu.
Redakcijos komentaras - jeigu išėmus tešlą iš šaldytuvo sunku su ja dirbti, leiskite kelias minutes pastovėti kambario temperatūroje, labiau pasiduos formavimui.