Parmezano ir mocarelos pikantiški sūrio rutuliukai (spurgos) su džiūvėsėliais

2022-02-22 Autorius WorldRecipes.lt

Parmezano ir mocarelos pikantiški sūrio rutuliukai (spurgos) su džiūvėsėliais
Namie pagamintos sūrio spurgos (rutuliukai) tikriausiai nėra pats geriausias maistas jūsų figūrai, bet kartas nuo karto juk taip norisi palepinti save ir visą savo šeimą!

Tokio užkandžio didžiausias privalumas yra tas, kad jis gana greit ir lengvai paruošiamas. O tos visos minimalios įdėtos pastangos atsiperka su kaupu. Lieka tik pasiruošti šaltą alaus bokalą ir pradėti mėgautis. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • mocarelos sūris: 500 gramų
    • tarkuotas parmezano sūris: 3 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 100 gramų
    • raudonėlis: žiupsnelio
    • džiūvėsėliai: ~3 saujų
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tarpusavyje sumaišome tarkuotą parmezano sūrį, mocarelą ir kiaušinį.
  2. 2. Tada įberiame miltų ir raudonėlio. Dar kartą gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet suformuokite nedidelius sūrio tešlos kamuoliukus. Turi gautis maždaug 40 spurgų - rutuliukų.
  5. 4. Pasiruoštus kamuoliukus apvoliojame džiūvėsėliuose.
  6. 5. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir kepame spurgas, kol gražiai apskrunda iš visų pusių.
  7. 6. Patiekiame vienas arba su pamėgtu padažu!
  8. mocarelos sūrio rutuliukai - spurgos prie alaus
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau sūrio rutuliukų receptų rasite: Sūrio rutuliukai.
Krabų lazdelės tešloje
(133)
Glazūruotos - orkaitėje keptos kiaulių ausys su žirniais
(4)
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)
Netradicinė pica su lavašu
(7)