Pasta italiana - makaronai su trintais pomidorais ir parmezano sūriu

2023-07-08 Autorius WorldRecipes.lt

Pasta italiana - makaronai su trintais pomidorais ir parmezano sūriu
Nuostabus itališkas makaronų receptas iš tikro draugo italo išmoktas. Itin paprastas, bet tuo pačiu labai skanus patiekalas. Patiks ne tik visiems makaronų mėgėjams, bet ir mėgstantiems virtuvėje sutaupyti ir sočiai bei skaniai pavalgyti. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • svogūnai: 1 vidutinio dydžio
    • česnakas: 1 skiltelės
    • trinti pomidorai: 1 skardinės
    • makaronai "vamzdeliai": 350 gramų
    • tarkuotas parmezanas: kelių saujų
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia makaronus virkite al dente.
  2. 2. Tada svogūną smulkiai supjaustykite, su aliejumi pakepinkite keptuvėje maždaug 5-7 minutes, berkite smulkiai pjaustytą česnaką ir dar pakaitinkite ant mažos kaitros.
  3. Reklama
  4. 3. Kai jau svogūnai suminkštėję, pilkite trintus pomidorus, šiek tiek druskos, pipirų ir kelias minutes maišydami "sušildykite".
  5. 4. Išvirtus makaronus krėskite į keptuvę, išmaišykite, dėkite į lėkštę ir gardinkite parmezanu, daug parmezano. Skanaus! :)
  6. 5. Patarimas: Galima pamėginti į padažą įdėti ančiuvių.
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.
Makaronai su vištiena, kumpiu ir grietinėle
(3)
Makaronai kreminiame sūrio ir tuno padaže
(5)
Makaronų apkepas su tunu
(2)