Perlenkta/įdaryta pica

2018-10-24 Autorius WorldRecipes.lt

Perlenkta/įdaryta pica

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių tešlą padalinkite perpus bei iškočiokite 2 vienodo dydžio blynus.
  2. 2. Tuomet vieną blyną dėkite į miltais pabarstytą skardą (arba padengtą su kepimo popieriumi), ant jo tepkite pomidorų padažą, pabarstykite sūriu, išdėliokite kumpį, supjaustytus riekelėmis - pievagrybius, pomidorus, svogūną ir papriką pjaustytą pusžiedžiais, susmulkintą jalapeną ir viską vėl pabarstykite sūriu.
  3. Reklama
  4. 3. Po to dėkite ant viršaus antrąjį iškočiotą blyną bei kraštus sandariai užsukite.
  5. 4. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 15minučių. Kai jau iškepa, paviršių patepkite česnakiniu žolelių aliejumi. Patiekite su mėgiamu padažu, arba skanaukite be jo. Greita, paprasta ir labai gardu!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau picų receptų rasite: Picos.
Pizza / Pica su kumpiu
(3)
Rupių miltų pica su bulvėmis, kumpiu ir pievagrybiais
(1)
Storapadė pica su tunu ir mocarela
(1)
Pica kepta kepsninėje
(2)
Netradicinė pica su lavašu
(7)
Naminė pica be glitimo
(2)