1. Pirmiausia sumaišome marinatui skirtus produktus, išspaudžiame česnako skilteles.
2. Tuomet viščiukų sparnelius nuplauname, nusausiname, nukarpome galus, nes jie paprastai sudega gaminant šį patiekalą.
3. Tada sudedame sparnelius į tvirtą polietileno maišelį, supilame marinatą, užrišame bei 2 valandas palaikome šaltai, kad pasimarinuotų. Į iškylą sparnelius nešames maišelyje, nereikės plauti indo.
4. Prieš kepdami sparnelius pasūdome, kepame ant grotelių virš ne itin kaitrių žarijų, vis patepame likusiu marinatu. Galiausiai keptus viščiukų sparnelius tiekiame su šviežių daržovių salotomis bei aitriu pomidorų padažu.
5. Patarimas: Jei mėgstame aitriau, į marinatą dar galime įmaišyti pusę smulkiai supjaustytos aitriosios paprikos. Labai skanu.