Porų sriuba su malta mėsa - kalakutiena

2020-03-05 Autorius Samčio užrašai

Porų sriuba su malta mėsa - kalakutiena
Gaminuosi sriubas aš labai dažnai, nes labai jas mėgstu, bet ne visada jas aprašinėju ir keliu į internetą, nes jos dažnokai kartojasi.

Šį kartą nusprendžiau, kad ši porų sriuba su malta mėsa (aš gaminau su kalakutiena) turi būti prieinama visiems, nes yra labai lengvai pagaminama ir produktų yra tikrai pas kiekvieną šeimininke namuose.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Patarimas: Kad sriuba pavyktų skanesnė, aš kalakutieną susimalu pati.
  2. malta kalakutiena
  3. 2. Pirmiausia keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  4. aliejus įkaitintas keptuvėje
  5. 3. Apkepinkite maltą mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite į puodą, kuriame virsite sriubą.
  6. 4. Tada į keptuvę dėkite pjaustytus žiedais poro sriebus, susmulkintą česnaką ir sutarkuotas morkas. Kepame maždaug 5 minutes, kol daržovės suminkštėja.
  7. 5. Sudėkite į puodą. Į puodą dėkite ir nedideliais kubeliais supjaustytas bulves, supilkite sultinį ir užvirkite. Virkite maždaug 35-50 minučių (arba tiksliau kol bulvės išverda).
  8. 6. Sudėkite grietinę, muskato riešutą, pagardinkite druska ir pipirais.
  9. 7. Gerai išmaišykite, patiekite ir skanaukite!
  10. patiekta porų sriuba su malta mėsa - kalakutiena
  11. 8. Rekomendacija: Daugiau sriubų su malta mėsa receptų rasite: Sriubos su malta mėsa.

Alina

Skani sriuba, bet aš baigiant virti įdedu lydyto sūrio indeli duoda dar skanesni skoni ir gaunasi tirštesnė sriubytė😋
Atsakyti
Aštri jūros gėrybių sriuba
(1)