Purūs ir minkšti veganiški keksiukai su razinomis ir kokosų jogurtu

2023-06-13 Autorius WorldRecipes.lt

Purūs ir minkšti veganiški keksiukai su razinomis ir kokosų jogurtu
Aš pati nesu veganė ir ateityje tikrai neplanuoju tokia būti, bet nauji skoniai mane vilioja. Visada yra įdomu išmėginti kažką naujo ir neragauto. Šį kartą noriu pasidalinti veganiškų keksiukų receptu, kurie man patiko. Apie keksiukus galiu pasakyti tik, kad jie gaunasi purūs, minkšti ir svarbiausia nerealiai skanūs. 

Jeigu nemėgstate razinų, jas galite pakeisti šokoladu. Šį kartą dėjau razinas, nes mano vyras jas labai mėgsta kepiniuose, tad keksiukai buvo itin greitai suvalgyti. O kokie Jūsų keksiukai yra mėgstamiausi? Pasidalinkite komentaruose. :)

Iš nurodytų ingredientų kiekių man pavyko iškepti 6 keksiukus. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukrus: 140 gramų
    • aliejus: 75 mililitrų
    • kokosų jogurtas: 110 mililitrų
    • kokosų arba migdolų pienas: 60 mililitrų
    • citrinos sultys: 1,5 šaukšto
    • miltai: 180 gramų
    • kepimo milteliai: 2 šaukštelių
    • razinos: 150 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tuomet giliame dubenyje sumaišykite cukrų su aliejumi.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudėkite jogurtą, pieną ir citrinos sultis. Viską išmaišykite.
  5. 4. Po to berkite nuplautas ir nusausintas razinas (galite keisti šokoladu).
  6. 5. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite. Masė turi gautis maždaug grietinės tirštumo.
  7. 6. Paskui masę sudėkite į keksiukų formeles pripildydamos du trečdalius tūrio ir dėkite kepti maždaug 25 minutes, kol keksiukai visiškai iškepa.
  8. 7. Ar keksiukai jau yra iškepę - patikrinkite mediniu pagaliuku. Lepinkitės!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.
Purūs ir minkšti veganiški keksiukai su razinomis ir kokosų jogurtu

Marija

Tikrai tobulai fantastiški gavosi. Gaminsiu ir ateityje! :)
Atsakyti