1. Iš pradžių sumaišykite visus ingredientus atskirai abiem tešlos rūšims ir suplakite blenderiu.
2. Tuomet sutepkite sviestu silikoninę kepimo formą ir dėkite tešlą kaitaliodami: vieną valgomąjį šaukštą baltos, vieną valgomąjį šaukštą oranžinės, kol tešla pasibaigs.
Reklama
3. Kepkite pyragą iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių.
4. Paruoštą pyragą visiškai atvėsinkite formoje, paskui taip pat formoje dėkite į šaldytuvą maždaug 2-3 valandoms.
5. Lepinkitės šaltu! :)
6. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube (rusų kalba), tai žemiau prisegu ir video, jeigu norėtumėte pažiūrėti gamybos procesą.
7. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.
Ilona Jurkšienė
Atsakyti