Pyragėliai - biskvitai sumuštinių keptuvėje

2023-09-28 Autorius WorldRecipes.lt

Pyragėliai - biskvitai sumuštinių keptuvėje
Purūs pyragėliai, kuriuos galite patiekti tiek kaip blynelius pusryčiams, tiek kaip greitą desertą. Pavoliokite tirpintame šokolade bei kokoso drožlėse, arba perpjovus patiekite su grietinėle bei uogomis. Čia tiesiog kelios mano idėjos, o fantazuoti galite į valias. Tikrai labai rekomenduoju išmėginti. Esu tikra, kad patiks visiems!

Ingredientai

    • kambario temperatūros sviestas: 150 gramų
    • cukrus: 120 gramų
    • miltai: 280 gramų
    • kiaušiniai: 3 (dideli)
    • druska: pagal skonį
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sviestą išplakite su cukrumi, supilkite vanilę, po vieną įplakite kiaušinius.
  2. 2. Tuomet įmaišykite žiupsnelį druskos, miltus bei kepimo miltelius.
  3. Reklama
  4. 3. Tada po šaukštą tešlos dėkite į sumuštinių keptuvę, uždarykite bei kepkite kaip sumuštinius.
  5. 4. Patiekite ir skanaukite!
Pyragėliai - biskvitai sumuštinių keptuvėje

Irena

Nerealuuu!!! Reiks išbandyti! Atrodo tai labai skaniai. ;)))
Atsakyti

Rasa

Tai nereikia nei pieno, kefyro ar pan.? Kokio kietumo tešla gaunasi?
Atsakyti
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
(4)
Purūs veganiški akvafabos blynai
(1)