Įdaras gali būti pats įvairiausias, tai gali būti saldus: obuoliai, šokoladas uogienė ir pan. arba nesaldus: kumpis, grybai, spirgučiai… (Mano įdaras buvo tarkuoti obuoliai su cinamonu ir serbentų uogiene.)
Recepto paruošimas
1. Pradžioje paruoškite tešlą. Kiaušinius suplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Tuomet ištirpinkite sviestą bei supilkite į kiaušinių ir cukraus mišinį. Po truputį plakdamos pilkite miltus, krakmolą bei kepimo miltelius. Viską gerai išplakite.
2. Tada paruošus tešlą pasidarome įdarą. Obuolius nulupkite bei išvalykite sėklos, sutarkuokite su burokine tarka. Įberkite arbatinį šaukštelį cinamono ir įmaišykite valgomąjį šaukštą uogienės.
Reklama
3. Po to į įkaitintą sumuštinių keptuvę dėkite šaukštą tešlos, paskui šaukštelį įdaro bei vėl šaukštą tešlos. Taip sluoksniuokite į kiekvieną keptuvės skyrelį.
4. Kepkite apie 5 minutes, kol gražiai apskrus. Tuomet jau skanaukite!