Kepti varškėčiai su cukinija

Tikrai labai gardūs, minkšti ir ganėtinai greitai pagaminami varškėčiai, kurie paįvairins jūsų kasdieninį stalą.

Ingredientai

    • varškė: 250 gramų
    • cukinijos: 100 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 3 šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • aliejus (kepimui)
    • smulkinti krapai arba petražolės (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos. Gerai ištrinkite.
  2. 2. Tuomet į kitą dubenį sutarkuokite cukiniją. Jeigu cukinija yra nedidelė, jos nulupti nereikia. Palaikome kelias minutes sutarkuotą cukiniją ir paskui nuspaudžiame atsiradusį skystį.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudėkite sutarkuotą cukiniją į varškės masę. Jeigu naudosite žalumynus, tada juos susmulkinkite ir sudėkite į dubenį su varške.
  5. 4. Viską gerai išmaišykite ir suberkite miltus. Dar kartą gerai išmaišykite. Tešla turi gautis minkšta ir šiek tiek lipni.
  6. 5. Po to keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš varškės tešlos formuokite drėgnomis rankomis varškėtukus, apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
  7. 6. Labai gardu patiekti su grietine. Skanaus!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.
Vokiškas varškės pyragas
(4)