Rauginti kopūstai su burokėliais, morkomis ir pastarnokais

2018-01-23 Autorius Valgykime sveikiau

Rauginti kopūstai su burokėliais, morkomis ir pastarnokais

Ingredientai

    • rauginti kopūstai: 2-3 stiklinės
    • morkos: 1 mažos (sutarkuotos šiaudeliais)
    • burokėliai: 1 mažo (sutarkuoto šiaudeliais)
    • pastarnokai: 0,5 (sutarkuotos šiaudeliais)
    • kmynai: 1 saujos (nėra būtina)
    • aliejus: šlakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių visas susmulkintas daržoves sumaišykite su raugintais kopūstai ir kmynais. Jei norite, kad greičiau surūgtų, palikite per naktį virtuvėje. Kitą dieną visas daržoves gerai permaišykite, sudėkite į stiklainius bei dėkite į šaldytuvą.
  2. 2. Prieš patiekdamos, raugintas daržoves sumaišome su trupučiu aliejaus. Galite įspausti česnako ar įberti lukštentų kanapių arba kitų sėklų. Skanaus!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Idealiai tinka valgyti ir kaip garnyrą prie pagrindinio patiekalo, ir kaip sveiką užkandį.
  5. 4. Pastebėjimas: Kaip galite matyti nuotraukoje, burokėliai labai gražiai nudažė ir kitas daržoves.
Korėjietiški burokėliai
(6)
Raugintos morkos
(7)