Keptuvėje kepti svogūnai su pomidorų padažu

2023-08-28 Autorius WorldRecipes.lt

Keptuvėje kepti svogūnai su pomidorų padažu
Šiandien noriu Jums parodyti savo labai pamėgtą svogūnų garnyrą. Aš juos kepu keptuvėje su pomidorų padažu. Patikėkite gaunasi labai skaniai, nors ingredientų visai nedaug. Toks garnyras puikiai tinka prie visų mėsos patiekalų, taip pat galite patiekti ir su virtomis bulvėmis. Rekomenduoju išmėginti šį receptą jau šiandien! 

Ingredientai

    • svogūnai: 4 (vid. dydžio)
    • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų (labiausiai tinka kuo aštresnis)
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nuvalytus svogūnus supjaustome žiedeliais.
  2. 2. Pakepiname ant nedidelės kaitros maždaug 10 minučių.
  3. 3. Tuomet įdedame pomidorų padažą (kiekį reguliuojame pagal tai ar mėgstate daugiau padažo ir ar aštriai norisi valgyti, o jeigu padažo išvis nenorite naudoti, galite tiesiog kepti be nieko, bus švelnaus skonio garnyras arba įdėti mėgstamų prieskonių), pakepame dar maždaug 5 minutes.
  4. 4. Patiekalas paruoštas, galite patiekti ir skanauti!
  5. 5. Rekomendacija: Man šitaip pagaminti svogūnai labai tinka prie keptų vištienos kepenėlių.