Garnyras prie mėsos: Keptuvėje karamelizuotos morkos

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Garnyras prie mėsos: Keptuvėje karamelizuotos morkos
Taip paruoštos morkos, puikiai tinka kaip garnyras prie vištienos arba jautienos patiekalų.

Ingredientai

    • morkos: 1 kilogramo (perpjautos išilgai ir dar per pusę)
    • sviestas: 50 gramų
    • cukrus: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje puode sūdyto vandens morkas verdame maždaug 10-15 minučių arba, kol beveik išvirs.
  2. verdamos morkos
  3. 2. Tuomet nuvarviname.
  4. Reklama
  5. 3. Tada sudedame į keptuvę, įmetame sviestą, suberiame cukrų bei nustatę vidutinę kaitrą pamaišydami kepame maždaug 10 minučių, kol morkos pradės karamelizuotis. Skanaujame!
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.

Vilma Kriaučiūnienė

Gaminom šias morkas, labai tiko su kepta mėsa :)
Atsakyti