1. Iš pradžių obuolį sutarkuokite "burokinės" tarkos pagalba, nulupti jo nėra būtina, bet jeigu pvz. vaikai su odele nelabai valgo, galite tą ir padaryti. Į dubenį pilkite visus nurodytus ingredientus (išskyrus klevų sirupą) bei gerai šluotele išmaišykite.
2. Tuomet imkite nedidelę keptuvę, įkaitinkite, vos vos patepkite su sviestu bei pilkite mažą samtelį tešlos (blynas turi būti truputį storesnis už lietinį). Paskirstykite po visą keptuvę. Kai viršuje jau pradės kilti burbuliukai, o apačia gražiai paruduos, blyną apverskite, pilkite ant jo nepilną valgomajį šaukštą klevų sirupo bei tolygiai paskirstykite šluotele. Kepkite dar maždaug keletą minučių kol apačia paruduos, po to blyną dar kartą apverskite bei pakepkite 30 sekundžių, kad klevų sirupas vos karamelizuotųsi.
3. Dėkite blyną į lėkštę, keptuvę greitai pavalykite popieriniu rankšluosčiu, kad likęs sirupas nepradėtų degti bei nesugadintų kito kepamo blyno. Vėl patepkite sviestu bei toliau kepkite gardžiuosius blynus.
4. Galiausiai patiekiekite su grietine, mėgiama uogiene, arba kaip mūsų šeimoje mėgstama labiausiai - su šokolado ir karamelės padažu.
5. Rekomendacija: Daugiau blynų su obuoliais receptų rasite: Blynai su obuoliais.